top of page
Gourmet Meat Dish

MAT & DRYCK

Ulvhall-logo-small.png

HERRGÅRDSRUMEN

Smaka på noga utvald och balanserad mat i Ulvhälls matsal som är tillagad av någon av våra lokala samarbetspartners. Alternativt kan ni äta mat som ni själva tillagat i den moderna Matstudion. Välj mellan att laga mat med eller utan hjälp av några av de bästa köksmästarna i Sörmland och Stockholm. Alkoholhaltiga drycker måste ni ta med själva då vi inte har tillstånd att servera detta.

Maten 1.jpg

ULVHÄLLS MATSAL

Koppla av och få maten serverad som på en vanlig restaurang, vilket sker i samarbete med en av våra nära cateringpartners exempelvis Edsbacka bistro. Vi tar emot små till stora sällskap upp till 88 personer inomhus och 110 utomhus.

Matsal 1.jpg
Matsal 2.jpg

MATLAGNINGSSTUDION

Matstudio.jpg

Gör middagen till en aktivitet. På Ulvhälls Herrgård är köket naturlig samlingspunkt där gästerna brukar spendera en stor del av sin tid, antingen för att umgås eller laga mat. Många väljer att göra tillagningen av middagen till en aktivitet där gruppens samarbetsförmåga studeras och översätts till vardagliga samarbetsutmaningar i er egen organisation. Ni har möjlighet att själva laga er mat med eller utan vägledning av några av de bästa köksmästarna vi arbetar med.

DRYCK

Dryck.jpg

Vi inte har alkoholtillstånd vilket betyder att man som gäst behöver ta med sig eget öl och vin. Det innebär att ni kan avnjuta kvalitetsdrycker till stora besparingar genom att slippa krogens påslag. De medhavda dryckerna placeras i det separata dryckesrummet.

VINKÄLLAREN

Vinkallare.jpg

I herrgårdsbyggnaden finns en mysig och autentisk vinkällare där ni kan prova och avnjuta drycker som ni själva har tagit med er.

bottom of page