top of page
Aktiviteter hero.jpg

AKTIVITETER

Ulvhall-logo-small.png

MER ÄN BARA MÖTEN

Ulvhäll har generösa ytor som inbjuder till många roliga, utmanande och givande aktiviteter för både privatgäster och företagsgäster. Vi erbjuder aktiviteter både inomhus och utomhus året runt. På Ulvhäll kan du göra allt ifrån att trimma konditionen med en tennismatch, gå på jakt, träna precisionen med lerduveskytte till att varva ner med en vinprovning eller en avkopplande bastu. 

INGÅR I PRISET

Nedan kan du se vilka aktiviter som ingår i hyran av Ulvhälls Herrgård.

MATSTUDIO

Kok 2.jpg

Matlagningsstudion som finns i det gamla restaurangköket har blivit en naturlig samlingsplats på Ulvhäll. Är ni upp till 14 personer brukar det stora kopparbordet vara den självklara matplatsen. Trots att ni är ensamma gäster på herrgården finns det en stor chans att ni inte kommer att lämna köket under hela kvällen.

VINPROVNING

Vinkallare.jpg

Under herrgårdsbyggnaden tronar en magnifik vinkällare där ni kan inta och prova medhavda viner som innebär att riktigt bra viner inte behöver ruinera mötesbudgeten.

ADDERAS TILL PRISET

Nedan listas de aktiviteter som kan bokas mot en tilläggsavgift i samband med er vistelse.

HERRGÅRDSJAKT

Jakt.jpg

Ulvhälls Herrgårds läge i hjärtat av Sörmland ger många möjligheter till jakt. Vi samarbetar med flera viltrika gods och gårdar och tillsammans med våra lokala samarbetspartner hjälper vi dig att ordna allt från jägarexamen till olika typer av jakt och matlagning beroende på säsong och tillgänglighet.

KORVMAKARKURS

Korv.jpg

Ulvhälls herrgård erbjuder i samarbete med Köttbutiken Millert & Dahlén en kurs i korvmakeri, där du bland annat får lära dig om köttsortering, utrustning, hygien, temperaturer, recept, kryddblandningar och handlag. Kursen vänder sig både till dig som kanske tidigare har provat att stoppa egen korv eller till dig som inte hunnit prova men är intresserad och nyfiken.

RELAX VID VATTNET

Bastu.jpg

Bastun på Ulvhälls herrgård ligger nere vid Mälarens strand med tillhörande brygga. En gång i tiden var huset avsett för att hänga gårdens kött tills det blivit mört och fint. Detaljer finns bevarade i huset som minner om den ursprungliga användningen.

GÖSFISKE I MÄLAREN

Fiske.jpg

Ulvhälls Herrgårds läge i anslutning till Mälaren ger många möjligheter vad gäller fiske. Mälaren är ett fritt fiskevatten vilket naturligtvis är en bra utgångspunkt.  Det finns möjligheter till allt från bryggfiske till att boka fiske med en erfaren guide och lära sig de verkligt initierade knepen i mälarfiskets ädla konst. Att ett verkligt bra Gösställe ligger rakt utanför Ulvhäll är självklart ingen nackdel. På vintern är pimpelfiske från isen en uppskattad möjlighet Intresseanmälan skickas till: info@ulvhall.se

TENNIS

Tennis.jpg

Ulvhälls herrgård har två fräscha tennisbanor som består av fem lager hard court. Varför inte klämma in en liten tennisturnering som aktivitet under er vistelse på herrgården.

BILJRDTURNÉRING

Biljard.jpg

Ulvhälls biljardrum ligger i direkt anslutning till huvudsalongen och inspirerar till många långa nätter med turnéringar långt in på småtimmarna.

DAYCRUSIER

Daycruiser.jpg

Ulvhäll har en Aquador 26DC som kan ta ombord sällskap upp till 8 personer. Varför inte starta mötet med en båttur på ett par timmar från Stadshuset i Stockholm eller göra en utflykt till Birka som ligger cirka 30 minuter från Ulvhäll? Kontakta oss för priser och arrangemang!

TERRÄNGKÖRNING

Jeep.jpg

Att köra en riktig Jeep offroad är en unik upplevelse utöver det vanliga, upplev styrkan, kapaciteten och komforten i en Jeep. PrOva på ett antal olika hinder på den närliggande terrängbanan under ledning av instruktörer från Jeep Academy.

Ulvhall-Loggo-bla_edited.jpg

LERDUVESKYTTE

lerduva.jpg

Lerduveskytte är en klassisk aktivitet som verkligen andas slott och herresäten. Lär dig skjuta lerduvor med ett unikt och lokalt tillverkat Flodmanvapen.

bottom of page