top of page
Aktiviteter hero.jpg

AKTIVITETER

Ulvhall-logo-small.png

MER ÄN BARA MÖTEN

Ulvhäll har generösa ytor som inbjuder till många roliga, utmanande och givande aktiviteter för både privatgäster och företagsgäster. Vi erbjuder aktiviteter både inomhus och utomhus året runt. På Ulvhäll kan du göra allt ifrån att trimma konditionen med en tennismatch, gå på jakt, träna precisionen med lerduveskytte till att varva ner med en vinprovning eller en avkopplande bastu. 

INGÅR I PRISET

Nedan kan du se vilka aktiviter som ingår i hyran av Ulvhälls Herrgård.

MATSTUDIO

Kok 2.jpg

Matlagningsstudion som finns i det gamla restaurangköket har blivit en naturlig samlingsplats på Ulvhäll. Är ni upp till 14 personer brukar det stora kopparbordet vara den självklara matplatsen. Trots att ni är ensamma gäster på herrgården finns det en stor chans att ni inte kommer att lämna köket under hela kvällen.

INGÅR INTE 

Nedan listas exempel på aktiviteter som kan bokas från våra samarbetspartners.

LERDUVESKYTTE

Lerduva FP.png

Skjut lerduvor med ett varierat skytte. Vår sam-
arbetspartner erbjuder både höga och snabba duvor men också enklare. De har stor variation på sitt lerduveskytte vilket ger möjlighet för alla att kunna träffa, men också utmaning för dom mer rutinerade att testa sina gränser. Vid samtliga skytten tillhandahåller de utrustning, så som skyddsglasögon, hörselskydd, ammunition och vapen. Instruktörer ingår vid samtliga skytten och de lägger stor vikt på säkerhet.

VINPROVNING

Vinkallare.jpg

Under herrgårdsbyggnaden tronar en magnifik vinkällare där ni kan inta och prova medhavda viner som innebär att riktigt bra viner inte behöver ruinera mötesbudgeten.

KORVMAKARKURS

Korv.jpg

Ulvhälls herrgård erbjuder i samarbete med Köttbutiken Millert & Dahlén en kurs i korvmakeri, där du bland annat får lära dig om köttsortering, utrustning, hygien, temperaturer, recept, kryddblandningar och handlag. Kursen vänder sig både till dig som kanske tidigare har provat att stoppa egen korv eller till dig som inte hunnit prova men är intresserad och nyfiken.

BASTU VID VATTNET

Bastu.jpg

Vår bastu med tillhörande brygga och relax, för upp till 12 personer ligger nere vid stranden. En gång i tiden var huset avsett för att hänga gårdens kött tills det blivit mört och fint. Detaljer finns bevarade som minner om den ursprungliga användningen. 

GÖSFISKE I MÄLAREN

Fiske.jpg

Mälaren är ett fritt fiskevatten vilket naturligtvis är en bra utgångspunkt för fiske. Våra samarbets-
partner erbjuder allt från bryggfiske till att boka fiske med båt och en erfaren guide.Ett verkligt bra "gösställe" ligger rakt utanför Ulvhäll! 

TENNIS

Tennis.jpg

Ulvhälls herrgård har två tennisbanor som består av fem lager hard court. Varför inte klämma in en liten tennisturnering som aktivitet under er vistelse på herrgården. Vi lånar ut 4 tennisrack och bollar.

BILJRDTURNÉRING

TERRÄNGKÖRNING

Jeep.jpg

Att köra en riktig Jeep offroad är en unik upplevelse utöver det vanliga, upplev styrkan, kapaciteten och komforten i en Jeep. PrOva på ett antal olika hinder på den närliggande terrängbanan under ledning av instruktörer från Jeep Academy.

Biljard.jpg

Ulvhälls biljardrum ligger i direkt anslutning till huvudsalongen och inspirerar till många långa nätter med turnéringar långt in på småtimmarna.

Ulvhall-Loggo-bla_edited.jpg
bottom of page