top of page
Brollop heroy.jpg

BRÖLLOP & FEST

Ulvhall-logo-small.png

EN PERFEKT INRAMNING

Herrgårdens stämningsfulla lokaler med gnistrande kristallkronor och utsikt över Mälaren passar lika bra för storslagna fester som för mindre och stillsamma högtider. Ni hyr hela herrgården och får tillgång till herrgårdens alla faciliteter såsom matstudio, vinkällare, biljardrum, tennisbanor, gym, bastu och relax med egen brygga, bar, matsalar och mycket mer.
 
Ulvhälls vackra lokaler passar perfekt för bröllop, födelsedagar, fest, dop eller en fin minnesstund. Kontakta oss gärna för priser och mer information.

brollop&fest.jpg

BRÖLLOP

brollop.jpeg

Ulvhälls romantiska atmosfär och vackra läge passar utmärkt för bröllop, där både vigsel och efterföljande fest kan hållas på samma plats. Ni hyr hela herrgården och har lokalerna helt för er själva. Läs mer om bröllop på Ulvhäll här.

DOP & NAMNGIVNING

Dop.jpg

Ett dop eller en namngivningsceremoni är ofta den första gången ett barns födsel firas tillsammans med familj och vänner. Håll till i Ulvhälls vackra trädgård eller i någon av de stämningsfulla lokalerna. Välj mellan att få fika eller mat serverad eller att ta med själva.

MINNESSTUND

Minnesstund.jpg

Boka en trivsam minnesstund hos oss efter begravningsceremoni eller gravsättning. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar efter era önskemål. Välj om ni vill ha sittande mottagning, en stående mottagning med snittar, klassisk dukning vid långbord eller buffé.

FÖDELSEDAGS

fodelsedag.jpg

Ulvhäll är en uppskattad plats att fira födelsedagar och andra bemärkelsedagar. Vi hjälper er att se till att era önskemål går i uppfyllelse oavsett om ni är ett mindre sällskap eller planerar en storslagen fest.

MÖHIPPA & SVENSEXA

Mohippa.jpg

Organisera en minnesvärd och stämningsfull möhippa/svensexa med gänget. Ni har herrgråden för er själva.

ÖVRIGA HÖGTIDER

jul.jpg

Vi tar emot festbokningar under alla årets högtider så som jul, nyår, påsk, midsommar och halloween. Kontakta oss för mer info eller för en offert.

bottom of page