top of page

KONFERENS & MÖTEN

Ulvhall-logo-small.png

ALLT FRÅN STÖRRE KONFERENSER TILL PRIVATA AFFÄRSMÖTEN

Vill du boka enskilda affärsmöten i vacker herrgårdsmiljö vid Mälaren? Ulvhälls Herrgård passar perfekt för alla typer av privata events, konferenser och möten, där ni kan arbeta ostört utan andra gäster i huset.  Vi organiserar allt från dagkonferenser till konferenser med helpension och skräddarsyr lokal och teknik efter era önskemål. 

Vi har några olika konferensrum, det största som ligger i annexet Philipssonska gården, rymmer upp till 90 personer i biosittning, men vi har också några mindre i herrgården. Vi tillhandahåller projektor, stor TV, whiteboard, blädderblock, antecknings-
block och pennor. 

Herrgården ligger endast 1 timme från centrala Stockholm och Arlanda flygplats. Ni kommer enkelt hit med bil, tåg eller båt.

 

Fullända konferensen med någon av aktiviteterna som erbjuds via Ulvhälls Herrgård, bli inspirerad av vår konstsamling eller passa på att slappna av i vår bastu med egen brygga och relaxa, nere vid stranden. Det finns något att erbjuda för alla årstider och intressen.

Speaker_edited.jpg

STATLIGA AVTAL

Vi har statliga ramavtal med mycket förmånliga priser för konferenspaket för myndigheter under regeringen. Vi organiserar allt från dagkonferens till konferens med helpension. Kontakta oss för mer info.

Ulvhall_konferensrum.jpg

Stora konferenslokalen lämpar sig väl för föreläsningar och framträdanden

Ulvhall_konferens.jpg

Vi erbjuder flera konferenslokaler som lätt anpassas efter behov och antal deltagare

bottom of page