top of page
Gourmet Meat Dish

MAT & DRYCK

Ulvhall-logo-small.png

Ni väljer själva, om ni vill att vi står för mat och service, eller om ni vill ordna det själva på det sätt ni önskar. Alkoholhaltiga drycker tar ni med själva då vi inte har tillstånd att servera detta.

Maten 1.jpg

ULVHÄLLS MATSAL

I vår stora matsal bör man inte vara mer än 80 personer, blir ni fler kan ni hyra ett partytält (sommartid) som sätts upp på terrassen mot vattnet, vi kan förmedla en bra kontakt. En del gäster har också dukat upp i den stora salongen intill matsalen, det finns en dubbeldörr mellan rummen.

Matsal 1.jpg
IMG_4664.jpg

MATLAGNINGSSTUDION

Matstudio.jpg

På Ulvhälls Herrgård är köket en naturlig samlingspunkt, antingen för att umgås eller laga mat. Matstudion har sju stycken matlagningsstationer och här äger vår matlagningsaktivitet rum. Ni väljer om ni vill laga mat själva eller under vägledning av någon av våra duktiga köksmästare som vi samarbetar med. Man bör inte vara fler än 20-25 personer som gör denna aktivitet samtidigt.

DRYCK

Dryck.jpg

Eftersom vi inte har något alkoholtillstånd tar man som gäst med sig eget öl och vin. Det innebär att ni kan avnjuta kvalitetsdrycker till betydande besparingar eftersom man slipper krogens påslag. Vi har ett dryckesrummet med kylar.

VINKÄLLAREN

Vinkallare.jpg

I herrgårdsbyggnaden finns en mysig vinkällare för upp till 12 sittande, där ni kan prova och avnjuta drycker som ni själva har tagit med er.

bottom of page